Epilare definitiva


Doar la Slim&Beauty Center puteti beneficia de epilare definitiva si in Floresti.

Preturile pe care vi le putem oferi sunt garantat cele mai mici preturi pentru epilare definitiva practicate in Cluj iar aparatul nou, de care dispunem, foloseste o tehnologie de ultima generatie si anume E-light (IPL+Radiofrecventa)

E-light  sau IPL (Intense Pulsed Light)  + radiofrecventa bipolara este cea mai noua tehnologie din lume pentru epilare definitiva si tratamente faciale. Rezultatele obtinute sunt spectaculoase, radiofrecventa bipolara ajuta lumina intens pulsatea sa penetreze pielea si sa fie absorbita de melanina din firele de par. Aceasta, la contactul cu pielea se transforma in caldura iar firul de par transmite caldura radacinii lui, distrugand-o. Sute de foliculi de par sunt astfel distrusi. Aceste fire de par tratate cad in maxim 14 zile.

Tehnologia E-light are aplicatii multiple. Poate fi folosita pentru epilare definitiva, depigmentare si tratament acne (cicatrice), tratament pete pigmentare, tratament cuperoza, tratament leziuni vasculare si tratament reintinerire faciala.

Inaintea fiecarui tratament (sedinta) cu E-light sauIPL simplu fiecare client va beneficia de o consultatie gratuita, in cadrul careia se stabileste tipul de piele, de par (pentru epilare definitiva). Clientul va declara daca consuma medicamente (antidepresive, unele antibiotice, retinoizi) si i se vor face recomandarile necesare urmarii tratamentului atat in centrul de infrumusetare cat si dupa parasirea acestuia.

Recomandari generale: Cu o saptamana inaintea fiecarui tratament (sedinte) si pe durata intregului tratament cu E-light sau IPL, pacientul nu trebuie sa foloseasca creme sau alte produse exfoliante (gomaj sau peeling), trebuie sa evite soarele si aparatele UV sau creme autobronzante. Dupa tratament nu sunt recomandate aplicarea cosmeticelor pe aria tratata. Se vor evita expunerea zonei tratate la umezeala (piscine, jacuzi, bai, etc.), activitati care cauzeaza transpiratie excesiva, expunerea la soare si UV.

 

 Epilare definitiva cu E-light (IPL + radiofrecventa bipolara)

Tratamentul de epilare definitiva cu noua tehnologie E-light, este singurul tratament de epilare definitiva cu IPL care poate fi efectuat pe toate tipurile de piele, de la cea mai deschisa pana la cea mai inchisa si de asemenea pe toate tipurile de fir de par, de la cel mai gros pana la cel mai subtire.

Epilarea de lunga durata E-light produce un grad redus de durere (asemanatoare cu unei piscaturi). Durerea este mai intensa la cei cu pielea inchisa la culoare si la cei cu par des , inchis la culoare, deoarece energia emisa de IPL este absorbita de pigmentul din piele ( melanina si hemoglobina ) cit si de cel din par (parul  mai des absoarbe mai multa energie, incalzeste o suprafata mai mare si genereaza durere). Cu cat parul este mai inchis la culoare, deci cu cat contine mai mult pigment (melanina) cu atat rezultatele sunt mai bune. Parul deschis sau cel fin, subtire va fi mai dificil de eliminat. Deoarece si pielea contine melanina, este important sa nu fie prea inchisa la culoare, din doua motive: pentru a nu fi un ecran de protectie impotriva luminii si pentru a evita o eventuala depigmentare locala. Din acest motiv, o piele foarte bronzata nu poate beneficia de tratament epilare definitiva E-light doua saptamani – o luna dupa expunerea la soare.

Tratamentul E-light nu prezinta nici un risc de infectie sau boli de piele. Eficienta tratamentului de epilare definitiva cu IPL si radiofrecventa bipolara a fost dovedita in numeroase studii clinice.

             Inaintea sedintei de epilare definitiva este necesara raderea zonei pe care urmeaza a fi aplicat tratamentul pentru a se evita pierderea de energie luminoasa la suprafata pielii. Zonele pe care doriti sa le depilati trebuie sa prezinte fire de par de 1-2 mm (rase inainte cu maxim 24 ore) pentru ca impulsurile date de aparat sa fie captate de melamina firelor de par.
             In urma primei sedinte de epilare definitiva cu IPL si radiofrecventa bipolara, parul incepe sa cada, proces ce dureaza 1-3 saptamani, fiind eliminate aproximativ 40%-60% din totalul firelor de par. In timp, dupa cateva sedinte, incep sa creasca fire de par mai fine si mai deschise la culoare.

Atentie! Efectele vor putea fi vizibiele abia dupa 2-3 saptamani de la sedinta de epilare definitiva, nu asteptati rezultate immediate.
                   Tratamentul de epilare definitiva necesita intre 4 si 6 sedinte sau chiar mai mult, in functie de tonul pielii, culoarea firelor de par si zona tratata. Intervalul dintre sedinte este de 4-8 saptamani, in functie de ritmul de crestere a noilor fire de par. Persoanele cu piele inchisa la culoare sau cu fire de par deschise vor necesita cateva sedinte de epilare definitiva in plus.  Efectele sunt permanente, dar este posibila aparitia de foliculi in alte zone. Din acest motiv, vor fi necesare sedinte de epilare de intretinere dupa tratament, la intervale mari de timp (o data pe an).

Contraindicatiile pentru utilizarea aparatului sunt minime, cu toate acestea, se recomanda excluderea urmatoarelor situatii de la tratamentul cu E-light:

1. Persoanele care sunt alergice la lumina.
2. Femei insarcinate,

3. Persoane care sufera de diabet, boli cardiace, persoanele cu hipertensiune arteriala, epilepsie si cancer de piele.
4. Persoanele cu stimulator cardiac

5. Persoane care prezinta leziuni sau deteriorari ale zonei ce urmeaza a fi tratate.
6. Persoanele care si-au expus zonele corporale ce urmeaza a fi tratate la soare sau solar cu cel putin 7 zile inaintea tratamentului. Pielea este foarte fragila dupa expunerea la soare.
7.Persoanele care au consumat recent unele alimente/medicamente fotosensibile sau  droguri.

Recomandari: Este esential sa se evite expunerea la soare, aparate UV si creme autobronzante timp de 1-2 saptamani inainte de epilare definitiva cu E-light si 1-2 saptamani dupa tratament. In cazul expunerii la soare este obligatorie folosirea unei creme cu protectie solara SPF 50 sau mai mare. Se vor evita expunerea zonei tratate la umezeala (piscine, jacuzi, bai, etc.), activitati care cauzeaza transpiratie excesiva sau traumatizarea zonei prin frecare sau scarpinare.

Efecte secundare: In majoritatea cazurilor nu sunt deloc efecte secundare.In anumite cazuri zonele de tratament se pot inrosi, sau poate aparea edem local. Aceste efecte dispar la cateva ore dupa tratament.

 

Rejuvenare faciala sau fotointinerirea cu E-Light (IPL si radiofrecventa bipolara)

Tratamentul de rejuvenare faciala se realizeaza cu ajutorul E-light- IPL si radiofrecventa bipolara. Lumina incalzeste fibrele de colagen, ceea ce stimuleaza organismul sa produca altele noi. In acelasi timp creste fluxul de sange si se stimuleaza regenerarea celulara. Efectul este eliminarea ridurilor si a petelor de batranete si o mai buna sustinere a vaselor de sange din piele, impiedicand spargerea sau dilatarea acestora.

Programul de rejuvenare faciala se poate aplica pe fata, gat, decolteu sau maini. Rezultatele sunt spectaculoase! Dupa aproximativ 4- 6 sedinte, se obtine o intinerire de 2 pana la 5 ani. Se recomanda un tratament la 3 s?pt?mâni, un numar de 4-6 tratamente in total. Efecte semnificative vor aparea dupa 2-3 tratamente. Pentru tratarea intregii fete este nevoie de aproximativ 30 minute

  Tratament acnee si depigmentare cu E-Light (IPL si radiofrecventa bipolara)

 E-light tratament acne sau tratament pete pigmentare cu IPL si radiofrecventa bipolara se bazeaza pe generarea de caldura la nivelul dermului. Aceasta caldura determina modific?ri ale tesuturilor invecinate care conduc in final la modificarea colagenului cu imbunatatirea aspectului fizic. Se recomanda 1 tratament la 3 saptamani. Sunt necesare 4-6 tratamente în total. Efecte semnificative apar dupa 2-3 tratamente.
IMPORTANT! E-light tratament acnee cu IPL si radiofrecventa bipolara nu se aplica pe acneea activa.

 Tratament cuperoza si leziuni vasculare cu E-Light (IPL si radiofrecventa bipolara)

 Cuperoza reprezinta vasele sangvine mici dilatate sau sparte care se pot regasi oriunde pe suprafata corpului. Acestea sunt inestetice si, mai ales daca sunt pe fata, pot afecta modul in care interactionati cu altii.

In tratament cuperoza si leziuni vasculare, lumina E-light- IPL si radiofrecventa bipolara este absorbita de catre vasele de sange (de hemoglobina din vase) care sunt astfel distruse prin termoliza. Dupa ce sunt distruse, sangele nu mai circula prin ele si dispare acel aspectul atat de neplacut al cuperozei. Se recomanda un tratament la 3 saptamâni, un numar de 4-6 tratamente in total. Efecte semnificative vor aparea dupa 2-3 tratamente. In urmatoarea saptamana de la tratament se va atenua treptat roseata tegumentara si a capilarelor dilatate.